Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни снимки на нашите 145/146

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
    Наистина стои много добре. Кажи с какво фолио е направено. (с фолио е нали?)
    С фолио е да, ама мисля да не споменавам фирмата, че да не излиза реклама Ако искаш на ЛС ще ти я пратя, много доволен останах
    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Е каква реклама....доста хора се заинтересувахме

Фолиото някакво за за стъкла ли е,или е спешъл за фарове-марове ....... прати и на мен едно Л.С ,че ми хареса крайния резултат Фенско е станало !
      146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        Брех че красива снимка...
        направо за албум!
        Нямаше да се получи толкова хубава без твоята помощ
        145 QV
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
          Е каква реклама....доста хора се заинтересувахме

Фолиото някакво за за стъкла ли е,или е спешъл за фарове-марове ....... прати и на мен едно Л.С ,че ми хареса крайния резултат Фенско е станало !
          Фолиото си е специално за фарове, има и друг модел, който е модел за стоповете, скоро мисля и от него да пробвам да видя какво е като качество и като ефект

П.С. Ще ви пратя на ЛС фирмата и сайта, пък вие ще го разгледате, аз лично съм доволен от резултата
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение

Абе какво се побъркахте по това шарено фолио бе братче, 3-ма човека вече ме питат дали имам. Въпрос на вкус де Жоре, трябва да го видя на живо как изглежда

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                ...има и друг модел, който е модел за стоповете, скоро мисля и от него да пробвам да видя какво е като качество и като ефект
                Скоро:
                Attached Files

Comment

• Ето още няколко снимки на фаровете. На живо е идеално
                  Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                    Скоро:
                    Вече сме завършени и полирани Ето и малко снимчици

П.П. Е накрая ми трябваше много апарата ти, светлината беше уникална
                    Attached Files

Comment

• Много красива.
                      Фолиото за стоповете е от същото място предполагам?
                      Я кажи малко повече и за поставянето - трябва ли да се смъкват стопове и фарове или могат и на място? Трябва ли да се нагрява, как се фолира в такава неправилна форма, нагрява ли се?
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                        Много красива.
                        Фолиото за стоповете е от същото място предполагам?
                        Я кажи малко повече и за поставянето - трябва ли да се смъкват стопове и фарове или могат и на място? Трябва ли да се нагрява, как се фолира в такава неправилна форма, нагрява ли се?
                        Ако си си слагал ти карбона на капака, на същият принцип е Ако не си: Първо гледаш да го залепиш колкото се може повече без нагряване и вече за гънките и чупките където се получават "пръсти" го нагряваш Фаровете не е нужно да ги сваляш, достатъчно е да махнеш решетката и мигачите, тогава се отваря достатъчно място за работа, но за стоповете е препорачително да ги свалиш, ако не искаш да си хабиш ръцете и нервите

П.П. Да фолиото е пак от същото място е
                        Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 21:01.

Comment

• )
                          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение

145 QV
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от snuk Покажи съобщение

На каква цена е кв. метър от това фолио
                              145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

• Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
                                На каква цена е кв. метър от това фолио
                                Това са отделни стикери колега. Не е фолио с такава окраска.
                                Събирал съм си стикерите сам от нета, направих ги на файл и в една рекламна агенция ми ги пуснаха на фолио от което изрязох всеки стикер по отделно и ги залепих. Мисля че към 30 лева е квадрата ако се пусната така, но аз не съм плащал нищо и не знам с точност.
                                145 QV
                                sigpic

Comment

Working...
                                X